2016. nov 28.

A héten bemutatott filmek (2016.11.28.-12.04)

írta: eszter.m
A héten bemutatott filmek (2016.11.28.-12.04)

Karácsony előtti csend lesz a héten a koreai mozikban.

Law Breakers (죄인)

Egy nagyon ZS-kategóriásnak látszó film egy kis bűnbandáról és az ő ügyeikről, családi életükről. Harcaikról. Annyira ZS, hogy az előzetesben még a harci sebeket is kikockázzák. De ha már az erotikusokat kihagyom mindig ezt muszáj beletennem, mert biztos sokat melóztak vele és a rendező Kim Jong-ho vállalta a forgatókönyvírást és a főszerepet is.

Előzetes: youtube

 

 

Missing (미씽: 사라진 여자)

Eltűnik egy kisgyerek a bébiszitterével egyetemben. Az édesanya négy napos küzdelmét láthatjuk majd a vásznon, ahogy a nyomukat próbálja megtalálni.

E.oni rendezőnő régen várt 3. filmje a szegényes leírás ellenére izgalmas thrillernek ígérkezik, a szereposztással megvett.

Előzetes: youtube

 

 

Unwanted Brother (작은 형)

Dong-hyun egy ingatlanközvetítő irodában dolgozik. Ideges ügyfelekkel kell megbirkóznia miután főnöke eltűnik. Ugyanis az általuk megvásárolt területen tervezett fejlesztés elmarad.

Elképzelni sem tudom, ez hogyan megy majd át testvéri drámába, de majd meglátjuk.

Előzetes: youtube

 

 

Derailed (두 남자)

A szökött tini pár úgy akar pénzt szerezni, hogy a lány egy motelbe csábít egy középkorú pasit, akit aztán kifosztanak, de mint kiderül, nagyon rossz embert néztek ki maguknak és már a lány szabadsága a tét.

Nálam várós, csak a szereplők miatt. Amúgy nem érdekelne.

Előzetes: youtube

Szólj hozzá

bemutatók