2016. nov 21.

A héten bemutatott filmek (2016.11.21-11.27)

írta: eszter.m
A héten bemutatott filmek (2016.11.21-11.27)

A héten sem tétlenkedtek Koreában.

Don't Worry (걱정말아요)

Erről a viszonylag rövid szkeccsfilmről szinte semmit nem lehet tudni, pedig itt van a bemutató hete. Még egy előzetesnyit sem sikerült találni belőle. A film mindhárom története szerelemről, elszakadásról és új egymásra találásokról szól.

A három rendezőnk Kim Hyun, Sin Joong-hoon és So Joon-moon.

 

 

 

GOGURYEO (나의 살던 고향은)

Goguryeo élő és lélegző volt. Egész Bo Hait be lehetett látni a mandzsúriai mezőkről. A film a gyökereink újra felfedezéséről szól. Egyfajta időutazás, melyben mindent megteszünk.

Ha jól értelmezem, akkor a Kogurjo királyság egykori területét járta végig a forgatócsoport, mely a legnagyobb területtel rendelkezett a Három Királyság időszakában.

Előzetes: youtube

 

Kim's Dilcusha - Life Goes On (딜쿠샤)

Kim Tae-yeong rendező sztrókja óta, 11 éve pokolnak érzi életét. A nyolcvanas években több filmet is rendező férfi napjai tétlenül teltek, majd elhatározta, hogy újra munkához fog. Forgatókönyvet ír és több embert is felkeres, hogy szerepeljenek a filmben.

Nem ismerem Kim rendező korábbi filmjeit, de ez a dokumentumfilm érdekesnek tűnik.  Az előzetes kíváncsivá tett.

Előzetes: youtube

 

Eun-ha (은하)

Romantikus melodráma. Eun-hát gyilkosságért zárják börtönbe, ahol a nő megismerkedik egy normális, melegszívű börtönőrrel. A férfit a nővel való megismerkedés teljesen felkavarja és kiforgatja önmagából. Kettejük különleges szerelméről fog szólni ez a film.

A leírás alapján azt hinném erotikus film, de a szereplők alapján ezt azért kétlem. Bár ki tudja...

Előzetes: youtube

 

ALONE (혼자)

Fényes nappal egy férfi szemtanúja lesz, ahogy egy nőt maszkos férfiak megtámadnak. Fényképet készít a támadásról, azonban az elkövetők a nyomára akadnak és egy kalapáccsal betörik a fejét. Éjszaka tér magához, meztelenül a város közepén. Hamarosan egy síró gyerekre bukkan. Hol van? Ki ez a gyerek? És mi történt?

Előzetes: youtube

 

 

Brother (형)

A börtöntöltelék báty, Doo-sik szabadulás után visszatér öccse a sikeres dzsudós életébe és teljesen felforgatja azt.

A népszerű sztárokat felvonultató családi vígjátéktól sokat várok. Bár az EXO-t nem szeretem, D.O (Do Kyung-soo) alakítása eddig mindig tetszett, Jo Jung-seok pedig egymás után hozta a sikeres vígjáték-sorozatokat. A fiúk megkapták maguk mellé Park Shin-hyét. Baj itt nem lehet.

Előzetes: youtube

 

Making Family (메이킹 패밀리)

A független, karrierista nő családot szeretne, de férjhez nem akar menni. A férfi nem akar saját családot. Egy nap váratlan dolog történik velük és egy család lesznek.

Egyre több a kínai-koreai koprodukció mostanában. Romantikus is, melodráma is. Érdekel.

Előzetes: youtube

 

 

So Very, Very (찡찡 막막)

Sung-hoon rendező asszisztensként próbál boldogulni Koreában. Pan Thaiföldön dolgozik egy kis étteremben mosogatóként. Útjaik Thaiföldön keresztezik egymást, egymásba szeretnek, majd együtt térnek vissza Koreába. A közös élet azonban új megpróbáltatásokat hoz életükbe.

2013 óta porosodott egy dobozban és végre bemutatják. De még mindig nincs hozzá előzetes. Mindig sajnálom az ilyet.

 

Plusz kimaradtak a felsorolásomból az erotikus mozik, The influence of Sex on Dieting; Actress Sex Scandal 2; Scandal; Prostitution. Most komolyan, minek ennyi?

 

 

Szólj hozzá

bemutatók