2016. dec 05.

A héten bemutatott filmek (2016.12.05-12.11.)

írta: eszter.m
A héten bemutatott filmek (2016.12.05-12.11.)

Készülnek a karácsonyi bemutatókra.

Pandora (판도라)

Az éves katasztrófafilm a magyar háziasszonyok egyik nagy kedvencével Kim Nam-gillal a főszerepben. Jae-hyeok a családját és az országot próbálja megmenteni egy közeledő nukleáris katasztrófától.

Már a Netflix is megvásárolta a sugárzás jogait.

Előzetes: youtube

 

 

 

A Way Back to Mother (휴가)

Yunának borzasztó gyerekkora volt és felnőttként sem jutott neki egyszerű élet. Egy nap hívást kap, mely szerint az édesanyja haldoklik. Szabadságot kér az étteremben ahol dolgozik és elindul az emlékek útján az édesanyjához, a főnökével.

Előzetes: youtube

 

 

 

Great Patrioteers (우리 손자 베스트)

A véletlennek köszönheti megismerkedését Gyohwan a fiatal diákszállóról, diákszállóra vándorló internetes harcos és Jeongsu a nyugdíjas férfi, aki egész életében a baloldal ellen küzdött az utcákon. Fekete komédia. Mindketten egy nagy dologra készülnek, ami katasztrófához vezet.

Előzetes: youtube

 

 

 

Curtain Call (커튼콜)

Egy lecsúszott erotikus műsorokat színpadra vivő színházat a bezárás fenyegeti. Elhatározzák, hogy utolsó előadásként egy rendes művet mutatnak be, a Hamletet. Azonban a bemutató során váratlan dolgok történnek...

Meglepően viccesnek tűnik, remek szereposztással.

Előzetes: youtube

 

 

Miss Butcher (미스 푸줏간)

Soon-ae hentesüzletet nyit, ami hála hűséges és főként férfiakból álló klientúrájának nagyon jól megy. Egy nap az üzlet közelében egy halott férfire bukkannak, majd egyre több az elsőhöz hasonló gyilkosság történik. Az üggyel megbízott nyomozó, Kim egyre gyanúsabbnak tartja Soon-aet és üzletét.

Thriller. Lehet vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz.

Előzetes: youtube

 

 

STOP (스톱)

Kim Ki-duk filmje is most kerül moziba, bár már 2015-ben megfutotta a fesztivál köreit. Egy fiatal házaspár a fukushimai katasztrófa után Tokióba költözik, ahol ráeszmélnek, hogy az asszony gyereket vár. A nő fél, hogy a radioaktivitás miatt sérülten jöhet a világra, ezért elvetetné, míg a férj meg akarja tartani a gyereket,

Előzetes: youtube

 

 

Bitch on the Beach (비치온더비치)

Ga-yeong egy nap beállít a volt pasijához és addig nem hajlandó elhagyni a lakást, amíg a fiú le nem fekszik vele.

Borzasztó a szinopszis, de Ga-yeong szerepében magát a rendezőt láthatjuk.

Előzetes: youtube

Szólj hozzá

bemutatók